U voelt zich de koning te rijk bij Patisserie Royale in Wyck!


Onze Streekspecialiteiten


Limburgse vlaaien Uiteraard staan onze Limburgse Vlaaien hier met stip op 1. Zeven dagen in de week (dus ook op Zondag)  vers voor u gebakken in eigen bakkerij. Altijd een assortiment van een 20 tal variëteiten.

De bekende gesloten vla's met een deksel van Briseè deeg. Of de prachtige open Fruitvla's met een hand gevlochten rand, of de Fruitvla's met de zachte boterkruimels bovenop.Luikse Rijstevlaai Zelf vind ik onze Luikse Rijstevlaai een aanrader, gemaakt met melk uit het Jekerdal heerlijk smeuïg. Daarnaast onze Appelvlaai met schijfjes Appel en Vanille crème eronder.

Onze Maastrichter Koekjes , een heerlijk krokant Roomboter Koekje leverbaar in verschillende verpakkingen. Van zakjes koekjes met 12 stuks , of een luxe bedrukt Doosje met 25 stuks of een exclusief Blikje met een tekening van Anton Pieck. Leuk om cadeau te geven.

Ook hebben we in het assortiment Maastrichtse producten, zoals Chocolade Maastrichter Sterretjes in Puur, Melk of Wit. Een leuk cadeau doosje met "Mergelblokjes" Bonbons met praline vulling.

Bonbons komen uit eigen Chocolaterie.


Onze specialiteiten


Specialiteiten zijn regionale Streekproducten, of Produkten die u niet zo gauw bij een van onze collega's tegenkomt.
Limburgse vlaaien 2

Een groot assortiment Gateaux (taarten) onze specialiteit hierbij is de al meer besproken Gateau Grenache , een recept waar de oprichter van de zaak in 1955, Dhr. Michel Schrijnemaekers per toeval achter- kwam via zijn broer die een gelijknamige Patisserie in Brussel uitbaatte aan de Avenue Louise.