Gateaux
Onze taarten zijn onder te verdelen in verschillende categorieën.
Hieronder een greep van onze specialiteiten, verkrijgbaar in verschillende maten vanaf 16cm.
Crème au Beurre
- Grenache
Amandel makaron bodem en deksel, meringue en vanillecrème binnenin, afgewerkt met ganache en schaafsel. - Crème Italien
5 soorten Crème (Vanille/Mokka/Praliné/Chocolade/Likeur) omhuld in een met chocolade afgewerkte biscuit. - Miserable
Amandel makaron biscuit gevuld met Cointreau likeur crème en bestrooid met poedersuiker.

Slagroom
- Merveuilleux
Lagen biscuit, meringue en slagroom. Omringd met een chocolade band en afgemaakt met vlokken en poedersuiker. - Bananen
Gevuld met verse bananen, slagroom en biscuit. Afgewerkt met een marsepeinen band rondom en stukjes bananen en kers bovenop. - Kersen
Soezenring gevuld met kersen en slagroom, afgewerkt met koekkruimels en poedersuiker.

Bavarois
- Sacher
Makaron bodem, gevuld met chocolade bavarois en biscuit, afgedekt met ganache. - Fruit
Makaron bodem, biscuit van binnen, afgewerkt met seizoensfruit.
Naast deze geweldige taarten bieden we ook échte klassiekers aan. Zo hebben wij de traditionele appeltaart maar bijvoorbeeld ook onze variant van een peren- of citroen taart. In de zomermaanden maken we tevens taarten af met verse lokale aardbeien.
Iets anders dan fruit?
Ga dan eens voor een notentaartje, krokant en gekarameliseerd.
Of onze indrukwekkende schuimtaart!

Gebakjes
Is een gateau te veel van het goede? Dan hebben wij een ruime keuze aan kleine gebakjes voor u.